Prysmian Group Türkiye'ye Eurasia Railway Fuarı'nda yoğun ilgi

İstanbul

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Group Türkiye, 05 - 07 Mart 2015 tarihleri arasında, Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Eurasia Rail Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı’na 4. kez katıldı. Prysmian Group Türkiye’nin, fuar alanındaki standında tanıttığı raylı sistemler ve rolling stock kabloları yoğun ilgi gördü.

Teknolojideki gelişmeleri yakından izleyerek geliştirdiği yenilikçi ürünleri ve yatırımlarıyla, 50 yıldır Türkiye nin endüstrileşme sürecine önemli katkılar yapan Prysmian Group Türkiye, dünyanın üçüncü büyük demiryolu fuarı olan ve bu yıl 25 yabancı ülkeden 128’i yerli olmak üzere, 300’ün üzerinde firmanın katıldığı Eurasia Rail'e 4. kez katıldı.

Prysmian Group Türkiye’den Demiryolu Çözümleri Satış Müdürü Pınar Taşçı ile Satış Mühendisi Vedat Atilla ve OEM&Özel Kablolar Satış Yetkilisi Esra Bulucu ile Satış Mühendisi Şefika Demir, Prysmian Group Global’den ise Raylı Sistem Kabloları Ürün Müdürü Andreas Nolte ve Rolling Stock Uygulama Ürün Müdürü Roberta Dolfini’nin hazır bulunduğu, Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı’nda, katılımcılar, Prysmian Group Türkiye’nin standına ve standında tanıttığı raylı sistemler ile rolling stock kablolarına büyük ilgi gösterdi.

Alanında dünyanın 3. büyük demiryolu fuarı olma özelliğini taşıyan fuar, büyük firma ve kurumları, sektördeki önemli gelişmeleri, son teknolojileri, yeni ürün tanıtımlarını İstanbul'da tek bir platformda bir araya getiriyor. Ayrıca fuar süresince, alanında uzman kişilerin verdiği konferans ve seminer programlarıyla da, kamu ve özel sektörden önemli isimleri ağırlıyor. Prysmian Group Global Rolling Stock Uygulama Ürün Müdürü Roberta Dolfini de, fuarın son günü olan 7 Mart Cumartesi “Demiryolu araç kablolarında uluslararası standartlar ve yenilikler” üzerine bir seminer verdi ve Prysmian Group bünyesindeki son gelişmeleri aktardı.

5. Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı’na katılımlarıyla ilgili olarak, Prysmian Group Türkiye OEM&Özel Kablolar Satış Direktörü İlhan Öztürk, “Standımızda sergilediğimiz kablolar, kamu ve özel demiryolu firma temsilcileri tarafından büyük beğeni topladı. Prysmian Group Türkiye olarak, müşterilerimizin çözüm ortağı ve güvenilir bir tedarikçi olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu motivasyonla, müşterilerimize demiryolu sektorü konusundaki tüm bilgi birikimimizi aktarmayı bir görev olarak görüyoruz.Önümüzdeki dönemde de, tüm bilgi birikimimizi ve Ar-Ge gücümüzü, sektörün daha da ileriye gitmesi için kullanmaya ve yeni projeler hayata geçirmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Fuara katılmaktan ve gördükleri yoğun ilgiden dolayı memnun olduklarını belirten Prysmian Group Türkiye CEO’su Erkan Aydoğdu ise, “Bu fuar kapsamında, raylı sistemler ve rolling stock uygulamaları için ürettiğimiz kabloları, yurt içinden ve yurt dışından gelen katılımcılara sergileme imkanı yakaladık. Firmamızın 2011 yılında duyurduğu misyonu ‘Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz’dan hareketle, içerisinde yer aldığımız her alanda en son teknolojileri takip ediyor, kendi bünyemizde uyguluyor ve sektöre sunuyoruz.” dedi.

Prysmian Group Türkiye’nin, raylı sistemler ve rolling stock kabloları alanında, kablolarının tercih edildiği projeler arasında, TCDD’nin yeni hızlı tren hatları ile konvansiyonel hatlarının sinyal sistemlerinin gerçekleştirilmesi, Belediyeler ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen metro projeleri gibi birçok önemli ve prestijli proje bulunuyor.

5. Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı