Prysmian Group Türkiye, “4. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre Ve Sergisi’nde” Ziyaretçilerden Yoğun İlgi Gördü!

İZMİR, TÜRKİYE

Prysmian Group Türkiye, 21-24 Ekim tarihlerinde, İzmir’de düzenlenen 4. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi”nde “Dikkat! Her Solar (PV) Kablo Aynı Değildir…” girişimini, Kayseri ve Konya’da düzenlediği seminerlerin ardından, İzmir’de de sektörün önde gelen yetkililerine tanıttı. TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi’nin, bu yıl dördüncü kez düzenlediği organizasyonda, Prysmian Group Türkiye, uzmanlığı ile öncü bir rol üstlendi ve yoğun ilgi gördü.

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Group Türkiye, İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilen “4. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi” ne 2013 yılının ardından 2. kez katıldı. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi, üniversiteler ile sanayi arasında işbirliğinin sağlanması, mühendislik uygulamalarının ve bilimsel gelişmelerin değerlendirilmesi amacıyla, 2009 yılından bu yana, her 2 yılda bir düzenleniyor. 21 Ekim’de başlayan ve 24 Ekim’de sona eren kongre kapsamında; VIII. Ulusal Aydınlatma Sempozyumu, III. Yapı Elektronik Sistemleri Sempozyumu, II. Güç ve Enerji Sistemleri Sempozyumu ve SMM (Serbest Müşavir Mühendis) Forumu gerçekleştirildi.

Prysmian Group Türkiye, organizasyonda 2012 yılında hayata geçirdiği ve Prysmian Performans Testi’yle desteklediği “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir...” girişiminin dördüncü aşaması olan "Dikkat! Her Solar (PV) Kablo Aynı Değildir..." projesini İzmir ve çevresindeki sektör yetkililerine de tanıtma imkânı buldu. Prysmian Group Türkiye standında, elektrik teknisyenleri, elektrik mühendisleri, müteahhitler ve proje firmaları gibi geniş yelpazedeki sektör liderlerine, kabloların ayrıcalıklı yapısı üzerine detaylı bilgi paylaşımında bulunuldu.

Prysmian Group tarafından üretilen Solar (PV) kablolar, Prysmian Performans Testi sonuçlarına göre TÜV’ ün şartlarının üzerinde bir performans gösteriyor ve TÜV’ün belirlediği standart ömür süresi olan 25 yıldan daha uzun ömürlü yapısıyla fark yaratıyor. Ayrıca solar kablolar Almanya’nın test ve belgelendirme kuruluşu VDE’nin uygunluğu ile sertifikalandırılıyor. Prysmian Group Türkiye, “Dikkat! Her Solar (PV) Kablo Aynı Değildir…” girişimini ülke genelinde düzenleyeceği seminerlerle de tanıtmaya devam edecek.

Ayrıca, 4. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi kapsamında, Prysmian Group yetkililerinden Reiner Ewald “Maden Kabloları” konusunda, İlhan Öztürk ve İlker Aksoy “Solar Tesislerde Kablo Seçimi” konusunda, Neil Mabbott “Bakır Data Kabloları” konusunda ve Terry Journeaux ise “CPR – Yapı Malzemeleri Yönetmeliği ve EN 50575 Standardı” konusunda yaptıkları sunumlarla dikkat çektiler.

Prysmian Group Türkiye “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonu çerçevesinde, katıldığı fuarlar, düzenlediği seminerler ve sektöre sunduğu yenilikler ile dikkat çekmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda katıldığı, 4. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi’nde, Prysmian Group Türkiye, gerçekleştirdiği çalışmalar ile bir kez daha sektördeki yerini pekiştirmiş oldu.

GÖRSELLER