"Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir..." girişimi, İzmir Elektrik Teknisyenleri Odası üyeleriyle buluştu

İZMİR, TÜRKİYE

Prysmian Group Türkiye, daha güvenli ve verimli bir dünyada yaşanması gerektiğine olan inancı ile ürk kablo sektöründeki algıyı güçlendirmek, yüksek performanslı ve maliyette avantaj getirecek çözümlerin tercih edilmesini sağlamak amacıyla başlattığı “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir…” girişiminin 5. Aşamasında İzmir Elektrik Teknisyenleri Odası üyeleriyle bir araya geldi.

19 Aralık’ta gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında, doğru kablo seçimi ve kaliteli ürün kullanmanın getirdiği kısa ve uzun vadeli ekonomik avantajlar anlatıldı. Toplantıda ayrıca, ilk kez hayata geçirilen Online Kablo Eğitimi hakkında da bilgiler verildi.

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Group Türkiye’nin, 2012 yılında Türk kablo sektörüne sunduğu "Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir..." girişiminin 5. aşaması kapsamında Elektrik Teknisyenleri ile seminerler gerçekleştiren Prysmian Group Türkiye, 19 Aralık’ta İzmir Elektrik Teknisyenleri Odası üyeleri ile bir araya geldi. Pysmian Group Türkiye’nin Mudanya’daki fabrikasında düzenlenen seminerde kabloların güvenliklerine ve performanslarına dair teknik bilgiler ile toplam proje maliyetlerinde sağladığı avantajlar simülatörlerle anlatıldı.

Seminerde; Prysmian Group Türkiye Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Tamer Yavuztürk girişim hakkında bilgi verirken, Malzeme Teknolojileri Uzmanı Gamze Bayraktar teknik konuları paylaştı. Prysmian Group Türkiye Yurtiçi Satış Direktörü Etem Bakaç ise ekonomik avantajlar konusunu ele aldı.

“Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonu kapsamında, sektörü ileri seviyelere taşıyacak eğitim seminerlerini sürdüren Prysmian Group Türkiye, 2015 Aralık ayında hayata geçirdiği ve ilk kez 15 Aralık’ta Bursa Elektrik Teknisyenleri Odası üyeleriyle gerçekleştirdiği seminerde tanıttığı ve yoğun ilgi gördüğü Online Kablo Eğitimi’nin detaylarını bu seminerde İzmir Elektrik Teknisyenleri üyeleriyle de paylaştı. Online Kablo Eğitimi, “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir…” girişiminin önemli bir ayağını oluşturuyor.

Online Kablo Eğitimi, kablolar hakkında temel bilgiler, kablolar ve uygulama alanları, malzeme teknolojileri, genel kablo yapısı, yangın performans testleri, kablo ve makara kullanımı ve Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (CPR) olmak üzere 7 modülden ve bir sınavdan oluşuyor. Sınavda başarılı not alan katılımcılara katılım belgesi veriliyor. Online eğitimden; öğrencilerin, akademisyenlerin, öğretmenlerin, elektrik mühendislerinin, elektrik teknisyenlerinin, elektrik teknikerlerinin, proje tasarımcılarının ve distribütörlerin www.prysmiangroup.com.tr adresinden ücretsiz olarak yararlanması planlanıyor.

Prysmian Group Türkiye Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Tamer Yavuztürk, eğitim hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle açıkladı; “2012 yılından itibaren sürdürdüğümüz “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir...” girişimimiz kapsamında Türkiye’de ve yurt dışında yaklaşık 2700 kişiye seminerler verdik. Teknolojinin hızla ilerlediği ve dijitalleştiği günümüzde, bilgi çağının yenilikçi uygulamalarını kullanarak, ziyaret edemediğimiz kişilere, internet ortamında, zaman ve mekan sınırı olmadan erişebilmek; onlarla sektördeki gelişmeleri paylaşabilmek, ürünlerimiz ve yeni teknolojiler hakkında bilgiler verebilmek ve kablolar hakkındaki bilgi seviyelerini biraz olsun artırabilmek bizler için gurur verici.”

“Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir...” girişimi hakkında

Prysmian Group Türkiye’nin, “Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir...” girişimini lanse ettiği 2012 tarihinden bugüne kadar, hem Türk Prysmian’ın Ar-Ge, üretim, pazarlama ve satış ekipleri hem de elektrik mühendisleri, proje firmaları ve müteahhitler gibi Türk Prysmian’ın ana hedef kitlesi ile birçok seminer düzenlendi. Bu aşamalar kapsamında, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, Istanbul, İzmir, Mudanya, Sakarya, Trabzon, Konya, Kayseri, Çankırı ve Erbil-Irak’ta yaklaşık olarak 2700 kişiye, girişim birebir anlatıldı. Türk Prysmian, bu girişim kapsamında geliştirdiği ve 2012 yılından bu yana aynı hızla devam eden “Prysmian Performans Testi” (PPT) çalışmaları ile Türk kablo sektöründe bir ilke imza atıyor olmaktan gurur duyuyor.

Detaylı bilgi için: www.prysmianperformanstesti.com

Watch the gallery